Najslabiji start

Menadžer slavnog engleskog kluba Manchester Uniteda, Louis van Gaal, otkrio je medijima da mu je žao klupske uprave i navijača zbog slabog ulaska 'crvenih vragova' u sezonu...

Manchester United je nakon 10 kola nove sezone Premierlige sakupio 13 bodova, što je najgori start kluba u sezonu još od 1986. godine. Iako je potrošio 150 miliona funti na nove igrače otkako je ovoga ljeta stigao u klub, Van Gaal je priznao da nije zadovoljan izvedbom svih igrača na terenu.
'Nedovoljno dobro... Iskreno, jako mi je žao navijača prije svega, a potom i uprave koji imaju veliko povjerenje u mene, moj tim i moje igrače. Kada osvojite 13 bodova u 10 kola to nikako nije dobro. No mi smo u procesu', rekao je holnandski stručnjak pa otkrio pomalo i zabrinjavajuću informaciju za sve navijače.
'Govorio sam od početka, čak i kada smo pobjeđivali u svakoj pripremnoj utakmici u SAD-u da će proces stvaranja nove ekipe trajati i više od godine dana. Moguće je da proces potraje i tri godine, no to ovisi o puno faktora. Čvrsto vjerujem da ćemo ući u seriju pobjeda kada igrači u potpunosti usvoje moje ideje', zaključio je Van Gaal.
Manchester United u subotu dočekuje Crystal Palace, koji nakon 10 kola ima svega devet bodova na svom kontu.