Sedam čudesnih dana

Raspoloženje oko Reala popravilo u posljednjih sedmicu dana, a sretan je opet i Cristiano Ronaldo.

Dva uzastopna poraza u prvenstvu donijela su mnoge brige Carlu Ancelottiju, no od utorka do utorka puno se toga promijenilo. Real je u tri utakmice zabio čak 18 pogodaka, a primio tek četiri što je smirilo navijače.
Prvi je prošle sedmice stradao Basel s 5:1 u Ligi prvaka, onda je pregažen Deportivo u La Coruni s čak 8:2, a u utorak i Elche s 5:1. Manje se u madridskim medijima spominju odlasci Di Marije i Xabija Alonsa, a više magični trokuti ili četverokuti u ofenzivi (James, Ronaldo, Bale, Benzema)…
U ove tri utakmice, naročito posljednje dvije, posebno je oduševio Cristiano Ronaldo. Baselu je zabio samo jedan, ali onda je u Primeri u dvije utakmice postigao čak sedam pogodaka (dva s bijele točke) u četiri dana. To je Ronaldo u najboljoj formi koji vuče Real usprkos brojnim zvijezdama u ekipi.
Ukupno je Portugalac u pet kola prvenstva zabio već devet pogodaka i opet je – sretan. Ne 'plače' više za najdražim asistentom Di Marijom, a navijače je dodatno smirio izjavom o svojoj budućnosti. Podsjetimo, dio engleskih i španjolskih medija već ga je preselio nazad u Manchester United gdje je igrao od 2003. do 2009. godine.
'To su sve samo špekulacije. Moja je budućnost u Madridu. Presretan sam kako mi je krenulo u ovoj sezoni, a o budućnosti nema smisla govoriti', rekao je Ronaldo i odbacio teorije o odlasku iz Reala. Barem zasad…