Neslavni oproštaj

Wolfgang Stark u posljednjoj utakmici sudačke karijere uvelike je pomogao Olympiakosu da prođe u osminu finala Lige prvaka.

Olympiakosu je za prolaz skupine trebala bilo kakva pobjeda nad Anderlechtom, a Grci su do željenog ishoda stigli nakon što su im dosuđena tri jedanaesterca, a Belgijancima isključena tri (!) igrača.
Saviola je u 34. minuti donio prednost Olympiakosu, ali samo pet minuta kasnije Kljestan iz kontre poravnava i s tih 1:1 otišlo se na odmor, da bi u nastavku glavnu ulogu na terenu preuzeo Stark.
U 49. minuti je svirao jedanaesterac za Olympiakos i dao drugi žuti Kouyateu, ali Saviola promašuje udarac s bijele točke. Saviola je u 58. vratio vodstvo Grcima, da bi u 72. Stark ponovno dosudio penal za domaćine. Niti ovog puta nisu bili precizni, promašio je Weiss, a svaku nadu Anderlechtu u izjednačenje Stark je ubio drugim žutim N'Sakali u 88. i izravnim crvenim Protu u 90. minuti, kada je usput dosudio i treći penal za Olympiakos. Dominguez je bio precizan za konačnih 3:1.