Hvali Ozila

Bivši njemački nogometni reprezentativac i član minhenskog Bayerna, Stefan Effenberg, smatra da bavarski klub nema šanse obraniti naslov prvaka Europe, te vidi Real Madrid i Barcelonu kao prve favorite, prenosi dnevnik.hr

Iako je Bayern igrao u tri od posljednja četiri finala Lige prvaka, te je prošle sezone s bavarskim klubom u finalu igrao još jedan njemački Bundesligaš, Borussia Dortmund, Effenberg nema previše vjere u njemački nogomet ove sezone.
"Ne vjerujem da će Bayern obraniti naslov. Ne vidim ni da bi Borussia mogla ponoviti uspjeh igranja u finalu. Po meni su Barcelona, Real Madrid i Manchester United najveći kandidati za osvajanje naslova", rekao je Effenberg za Hamburger Morgenpost.
Nijemac je također prokomentirao ovoljetni prijelazni rok, konkretnije dva najzvučnija transfera: Garetha Balea u Real Madrid za 100 milijuna eura i Mesuta Özila u Arsenal za 50.
"Transfer od 100 miliona eura je ludost. Žao mi je dečka, jer je jednostavno nemoguće opravdati toliki novac na terenu. Transfer Özila u Arsenal razumijem i jasno mi je zašto ga je Real pustio. On je sjajan igrač koji će biti veliki dobitak za 'topnike'", zaključuje Effenberg.