Opet na nalsovnim stranicama

Gareth Bale je ovih dana podsjetio Tottenhamovog predsjednika Daniela Levyja na džentlmenski verbalni sporazum koji su postigli prije 12 mjeseci, piše Marca.

Nakon dana pauze, velški nogometaš opet je na nalsovnim stranicama madridskih dnevnika.
Marca je svoje čitatelje upoznala s paktom koji je Bale sklopio s predsjednikom londonskog Premierligaša. Tom mu je prilikom Levy obećao da će ga ovog ljeta pustiti ne izbori li klub ulazak u Ligu prvaka. Obrazac, dakle, identičan onom prošloljetnom, mučnom i iscrpljujućem, s hrvatskim veznjakom Lukom Modrićem. 
"Ispunite svoje obećanje i počnite pregovore s Realom", navodi Marca na naslovnici Baleovu izjavu predsjedniku, te dodaje još jednu:
"Ne interesuje me Manchester United, želim igrati samo u Realu."
S druge strane, AS je svojim čitateljima servirao još atraktivnije štivo: operacija "Bale u Madridu" mogla bi koštati rekordnih 120 miliona eura, s time da bi uključila odlazak Angela di Marije u suprotnom pravcu.
Trener londonske ekipe Andre Villas-Boas veliki je Di Marijin poklonik još iz svojih i njegovih portugalskih dana: kad je (2009/10) vodio Academicu iz Coimbre, a argentinski veznjak igrao za lisabonsku Benficu.
AS-ovi novinari pišu da će Levy za pravu cijenu pristati prodati Balea, premda je svom najboljem igraču ponudio novu povišicu – 9 miliona eura godišnje plaće.