Ma, da li je moguće

Francuski Le10Sport navodi da se sjajni portugalski nogometaš Reala iz Madrida Cristiano Ronaldo u Monte Carlu sastao s bogatim vlasnikom Monaca Dmitrijem Ribolovljevim.

Još u petak ujutro francuski mediji objavili su da je Monaco Portugalcu ponudio godišnju platu od čak 21 milion eura, što je inače osam miliona više od plaće koju Ronaldo ima u Realu.
Podsjećamo, prije nekoliko dana predsjednik Reala Florentino Perez samouvjereno je govorio španskim novinarima da Portugalac sigurno ostaje u Kraljevskome klubu.
"Želja Cristiana Ronalda je da dočeka kraj karijere ovdje, u Realu. Klub želi to isto. Zasad nismo govorili o novom ugovoru, ali samo iz razloga jer je Ronaldo na odmoru", rekao je Perez i dodao:
"Ponavljam, uvjeravam vas da će Ronaldo dočekati penziju ovdje u Realu."
No, situacija se očigledno nešto promijenila i opet se sve vratilo na početak priče, kad je na kraju prošle sezone Cristiano Ronaldo izjavio da su sve opcije otvorene.
"Neću reći da nikad u životu neću igrati za Monaco, ali i tvrdim da sam i dalje sretan u Realu", rekao je Cristiano Ronaldo prilikom sastanka s čelnicima povratnika u francuski Le Championnat.