Pellegrini navijačima Cityja

Manuel Pellegrini održao je prvu press konferenciju kao novi trener Manchester Cityja. Čileanac je poručio kako mu je svaki trofej jednako važan, te da neće praviti razliku između Lige prvaka i Premiershipa.

"Manchester City sam izabrao jer mislim da ima jako dobru ekipu, jako dobre igrače. Mislim da ovaj klub ima i sjajne navijače. Pokušat ćemo vrijednim radom osvojiti što više trofeja. Nema razlike između Lige prvaka i Premiershipa. Svi trofeji su jednako bitni. Znam da smo 2012. osvojili Premiership i pokušat ćemo to ponoviti, ali i znam da smo posljednja dva puta bili loši u Ligi prvaka" rekao je Pellegrini koji je u Manchester stigao iz Malage.
"Ovo je peta zemlja u kojoj ću raditi. Mislim da neću imati velikih problema s navikavanjem. Doveli smo dva nova igrača i oni su tu jer je to bila moja želja, a s Tevezom sam razgovarao i mislim da je njegov odlazak bio najbolje rješenje i za njega i klub. Trenutno imamo dva napadača i treba nam još jedan. Mislim da na svakoj poziciji moramo imati po dvojicu kvalitetnih igrača," izjavio je Pellegrini i najavio napadačku igru "Građana."
Za kraj je imao poruku za navijače:
"Znam da vam je bitno da budemo ispred Uniteda... I bit ćemo!"