Elitni nogometaši već duže vremena postavljaju trendove noseći razne skupocjene odjevne predmete, a takav je slučaj i sa zvijezdom Reala Eduardom Camavingom.

Mnogi nogometaši su postali privlačni za vrhunske brendove pa mnogi od njih učestvuju u reklamnim kampanjama kako bi proizvod dosegao do što većeg broja ljudi.

Jedan od onih koji vodi računa o svom imidžu i pridaje veliku vrijednost načinu oblačenja je upravo i 21-godišnji veznjak Reala i reprezentacije Francuske.

Ovaj francuski reprezentativac koji je u redove Los Blancosa stigao u ljeto 2021. godine je na okupljanje reprezentacije u Clairefontaine stigao sa zelenom majicom marke Nike čija se vrijednost procjenjuje na 3.300 eura.


Majica koju je obukao Eduardo Camavinga (Foto: Twitter)

Odjevnik predmet je proizvod Nikea i Off-Whitea koji su udružili snage kako bi napravili kolekciju prilagodljive odjeće, idealne za kretanje.

Off-White je modna marka koju je kreirao dizajner Virgil Abloh, a iz Nikea su istakli da je majica dizajnirana tako da se osoba osjeća ugodno u njoj te također ima i atletski kroj.

Ipak, njegova skupocjena majica nije "omiljena" među svim njegovim prijateljima pogotovo Viniciusu Junioru.

Brazilac je komentarisao njegovu objavu na Instagramu te ga pitao "je li on golman" jer ga pomenuta majica podsjeća na golmanski dres.