NAPUŠTA PARIZ

Kapiten Paris Saint Germaina Kylian Mbappe zamijenjen je na poluvremenu sinoćnje utakmice protiv njegovog bivšeg kluba Monaca.

Konačan rezultat je bio 0:0, a Mbappe je drugu utakmicu zaredom izveden iz igre prije posljednjeg sudijskog zvižduka.

Protiv Rennesa ga je Luis Enrique izveo pola sata prije kraja da bi Španac sada odlučio da ga zamijeni nakon prvih 45 minuta i umjesto njega uvede Randala Kola Muanija.

"Kada budem smatrao prikladnim on će igrati, a kada ne budem onda neće kao što rade svi treneri. Prije ili kasnije će se to dogoditi, u nekom trenutku ćemo morati naučiti da igramo bez Kyliana", rekao je Španac nakon utakmice sa Rennesom te zatim isto ponovio i u utakmici u Kneževini.

Francuz nije utakmicu završio na klupi za rezervne igrače budući da je početkom drugog dijela snimljen kako razgovara telefonom u tunelu stadiona Louis II da bi zatim prošetao stadionom te pozdravio navijače i podijelio autograme nakon čega je sjeo na tribine gdje se nalazila njegova majka skupa sa njegovom agenticom Fayzom Lamari.

Podsjetimo, Mbappe je karijeru počeo upravo na ovom stadionu nakon čega je uslijedio rekordan transfer i odlazak u redove PSG-a kojeg će napustiti na ljeto budući da mu ističe ugovor sa pariškim klubom.