SUMNJE U NJEGOVO GODIŠTE

Italijanski Torino u svoje redove želi dovesti brazilskog lijevog beka Cuiabana, a objava Fabrizia Romana o tom potencijalnom transferu je privukla dosta pažnje na internetu.

Roamno je na društvenoj mreži X objavio da je Torino poslao službenu ponudu za Cuiabana, a njegovi pratitelji su bili šokirani kada su pročitali da Brazilac ima samo 20 godina.

Zaista, nogometaš punog imena Luis Eduardo Soares da Silva ne djeluje da je rođen 2003. godine, te su se ispod Romanov objave redali komentari o njegovom izgledu.
  "Nema šanse da ovaj ima 20 godina", "On ima 40+", "Siguran sam da farba kosu", "Možda si mislio napisati da je rođen 1993.", "I Brazilci su počeli brojati godine kao Afrikanci", "Šališ se da je 2003.?", "Pa nije iz Afrike da je 2003.", "Izgleda poput mog djeda", "Ovako izgledaju 20-godišnji Brazilci?", "Ja kao Afrikanac ne dovodim u pitanje nečije godine, ali čovječe...", "Izgleda kao brat Samuela Eto'oa", "Ronaldo je 1985. godište, a izgleda mlađe od ovoga", "Čovjek je stariji od Thiaga Silve", samo su neki od komentara ispod Romanove objave.

Inače, Torino je za Cuiabana ponudio 1,5 miliona eura plus bonuse, a ukoliko ne bude nekih iznenađenja, nogometaš koji je ove sezone u 22 utakmice upisao 4 gola i 1 asistenciju će postati novi član italijanskog prvoligaša.