FANOVI ZABRINUTI

Slavni kolumbijski nogometaš Freddy Guarin je prije nekoliko dana objavio videoprilog koji je zabrinuo njegove prijatelje.

Guarin je u alkoholiziranom stanju objavio videoprilog na kojem govori kako mu njegova sadašnja djevojka Pauleth Pastrana ne dozvoljava da uđe u kuću.

"Samo želim da kažem da sam ovdje i da mi četiri ili pet puta nisu dozvolili da uđem u kuću koju sam kupio svojim novcem", rekao je između ostalog bivši nogometaš Intera.

"Snimite ovaj video jer ne znam šta će se sutra desiti u mom životu. Kao što sam rekao ranije, umoran sam od ljudi koji iskorištavaju moje slabosti", dodao je i objavio još jedan videoprilog na kojem traži od nekoga da mu "donese lične stvari iz kuće".

Nažalost, zlatni član kolumbijskog nacionalnog tima je završio karijeru na loš način i nije uspio prevladati probleme koji su ga ranije mučili.

Podsjetimo, Guarin se penzionisao na neočekivan način i to nakon što je bio standardan u reprezentaciji Kolumbije i milanskom Interu. Počeo je donositi odluke koje su ga udaljile od vrhunskog nogometa pa je 2016. godine odlučio otići u Kinu i to u ekipu Shanghai Shenhua gdje je bio jedan od najplaćenijih nogometaša, ali je izgubio mjesto u reprezentaciji Kolumbije.

Poslije nekoliko dobrih godina u kineskom nogometu, tamošnja liga se raspala pa je 2019. godine prešao u Vasco da Gamu nakon čega je 2021. godine želio ispuniti svoj san i zaigrati za tim za kojeg navija te je potpisao za kolumbijski Millonarios gdje je jedva odigrao pola sezone jer su ga lične odluke navele da napusti klub i neočekivano se penzioniše.

U tranziciji iz Italije u Kinu odvojio se od supruge Andreine Fiallo te je prestao da kontaktira sa djecom Danielom i Dannom, a u isto vrijeme je započeo vezu s kolumbijskom voditeljicom Sarom Uribe s kojom je živio u Kini i dobio sina Jacoba.

Ipak, po povratku u Kolumbiju, istina je krenula da izlazi na vidjelo te se razveo od tadašnje supruge što je dovelo do potpunog kraha u njegovoj karijeri.