IZAZVAO VELIKU PAŽNJU

Nogometni reprezentativac Albanije Taulant Seferi je odlučio da izazove veliku pažnju regionalnih medija tako što je istakao da želi igrati protiv Srbije na Euru 2024. godine.

Seferi je istakao da vjeruje da bi Albanci uvjerljivo pobijedili Orlove ukoliko se obje selekcije kvalifikuju na prvenstvo Evrope u Njemačkoj.

"Želim Srbiju u našoj grupi na Evropskom prvenstvu da ih pobijedimo kako treba. Vjerujem da možemo doći do čiste pobjede i to rezultatom 3:0, 4:0 ili 5:0", rekao je Seferi.

On je inače rođen u Kumanovu u Sjevernoj Makedoniji, prošao je sve mlađe kategorije i odigrao dva prijateljska meča za seniorsku reprezentaciju ove zemlje, no potom se opredijelio da igra za Albaniju.

Za Albance je debitovao 2019. godine i od tada je u 16 nastupa postigao tri gola od čega dva u kvalifikacijama za Euro 2024. godine.

Trenutno nastupa za Vorsklu u Ukrajini, a još je igrao za Baniyas, Tiranu, Teutu, Young Boys, Xamax, Winterthur, Wohlen, Rabotnički te matični Milano Kumanovo.

Da bi Albanci otišli na Euro, potreban im je bod iz duela sa Farskim Ostrvima i Moldavijom dok Srbiji treba bod na duelu sa Bugarskom osim ako Litvanija ne izgubi od Crne Gore u Podgorici.