SUKOB U ATINI

Navijači zagrebačkog Dinama još uvijek se nalazi u Grčkoj u zatvorima gdje čekaju sudbinu nakon nereda koji su se nedavno dogodili u Atini, a u međuvremenu se pojavila i nova teorija u vezi s ubistvom Michalisa Katsourisa.

Novi snimak ide u prilog onima koji tvrde kako je AEK-ov navijač nesretno ranio Katsourisa budući da se upravo taj huligan u bordo majici stavlja u prvi plan.

Naime, on je trčao uz Katsourisa nakon što su zajedno učestvovali u sukobu s BBB-ima koji je trajao kratko uz bacanje molotovljevih koktela, većinom iz smjera domaćih huligana.

AEK-ovi navijači su se nakon toga bacili u bijeg i tu dolazi do već viđenog detalja kako neko palicom udara s leđa Katsourisa.

Na napadaču se vidi bijela traka kojom su se obilježavali BBB-i prije sukoba, ali taj udarac nije bio koban, kako je bila jedna od ranijih teorija.

Na novoj snimci u plan je stavljen upravo domaći navijač u bordo majici koji je u trenutku napada protivničkih navijača bio pored Katsourisa.

Grčki mediji tvrde kako u desnoj ruci ima neki predmet, moguće nož, a tu je došlo do kontakta njih dvojice u trku te povrijeđene lijeve ruke ubijenog koji je iskrvario nedugo zatim u kiosku i desne ruke čovjeka u bordo majici.

I prije opisanog trenutka osoba u bordo majici se čudno ponašala pa se primjećuje kako u sukob ulazi s predmetom zamotanim u nešto, a onda ga odmotava prije kontakta s protivničkom grupom.

Iako se naravno ništa se sigurnošću ne može tvrditi, snimak baca novu sliku na cijeli događaj i sve očitije nesretno ranjavanje u nepotrebnom sukobu koji se te večeri dogodio u Atini.