VIŠE NEGO INDIKATIVNO

Najvatreniji navijači zagrebačkog Dinama, popularni bad Blue Boysi, na zvaničnoj Instagram stranici objavili su indikativnu fotografiju kojom su jasno poručili da nisu krivi za smrt navijača AEK-a

Navijač grčkog AEK-a, 29-godišnji Michalis, životom je platio okršaje huligana njegovog kluba i zagrebačkog Dinama koji su se odigrali u noći sa ponedjeljka na utorak.

Nekoliko desetina pripadnika Bad Blue Boysa stiglo je u Atinu gdje su skupa sa pristalicama Panathinaikosa, s kojima su inače u dobrim odnosima, krenuli u rušilački pohod.

Nažalost, jedan navijač AEK-a smrtno je stradao ubodom nožem, a iako se nisu oglasili pisanim putem, BBB su fotografijom jasno poručili da upotreba noževa nije dio njihovog kodeksa.

Zbog toga se opravdano sumnja da je ubica pripadnik navijača Panathinaikosa, s obzirom da Grcima nije strano da koriste noževe prilikom tučnjava.

Podsjetimo, kako javljaju hrvatski mediji, grčka policija je navodno detektovala otiske potencijalnog ubice za kojeg se pretpostavlja da je Grk, a ne Hrvat kako se isprva mislilo.