TREĆA PONUDA NA VRATIMA

Čelnici Bayerna ne odustaju od napadača Tottenhama Harryja Kanea i kako navode mediji iz Njemačke, spremna je posljednja ponuda za ovog sjajnog napadača tima iz Londona.

Kako pišu njemački mediji, čelnici Bayerna i pregovarački tim otputovali su u London kako bi pokušali uvjeriti predsjednika Tottenhama Daniela Levyja da proda Kanea, a nakon svih pregovora, navodno bi trebali dodatno povećati svoju ponudu.

Bayern će za usluge Kanea, nakon što su im odbijene dvije ponude, poslati treću ponudu u iznosu od 90 miliona eura, bez obzira na to što je riječ o igraču koji je napunio 30 godina i koji ulazi u posljednju godinu ugovora.

Samim tim, jasno je da bi naredne godine bez obeštećenja mogao otići iz kluba, što bi nakon odbijene ponude od 90 miliona eura moglo biti katastrofalno za poslovanje Pijetlova.

Također, piše se i da se u trku uključio PSG, koji traži napadača dok traje saga u vezi s budućnošću Kyliana Mbappea, ali navodno je Kane već dao riječ Bayerna i isključivo u ovom klubu želi nastaviti karijeru.

Kane je za Tottenham odigrao ukupno 435 utakmica i postigao 280 pogodaka, dok je za reprezentaciju Engleske odigrao 84 utakmice i postigao 58 pogodaka.

Iako je godinama jedan od najboljih napadača u Engleskoj, Kane s Tottenhamom nije osvojio nijedan zvanični trofej i upravo je to razlog zbog kojeg sada želi napustiti klub. I ranije su ga tražili brojni veliki timovi, ali je on uvijek ostajao u Londonu.