IDE U SAUDIJSKU ARABIJU

Italijanski novinar Fabrizio Biasin objavio je zanimljivu prepisku s hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem koji nema "pojma" o svom potencijalnom transferu.

Kako su prenijeli svi ugledni mediji, uključujući i Fabrizija Romana, 30-godišnji Marcelo Brozović napušta evropski nogomet i bit će jedna u nizu zvijezda koje pojačavaju saudijsku Pro ligu.

Brozović bi uskoro trebao postati novi igrač Al Nassra, no hrvatski reprezentativac o tome ništa ne zna. Makar ako je vjerovati italijanskom novinaru Fabriziju Biasinu.

Biasin je objavio prepisku s Brozovićem s društvenih mreža u kojima Hrvat tvrdi da se od njega svi opraštaju ali da nema pojma o čemu se radi.

"Koji k....? Svi me pozdravljaju, a ja nisam ni s kim razgovarao. Ovo je ludilo", poručio je Brozović ovom italijanskom novinaru.

Bivši igrač zagrebačkog Dinama u Saudijskoj Arabiji trebao bi zarađivati 20 miliona eura godišnje, a ugovor bi ga trebao vezivati do 2026. godine. Dijelit će svlačionicu sa Cristianom Ronaldom, a klub koji ga dovodi platit će Interu 23 miliona eura.

Od Brozovića se oprostila i grupa navijača Intera "Curva Nord Milano", koja mu se zahvalila za veliki doprinos i zalaganje u dresu milanskog velikana.