Steaua Bukurešt sinoćnjim je porazom umanjila šanse za prolazak skupine u Konferencijskoj ligi. Danski Silkeborg nakon prva dva kola nije imao ni bod, a onda je u dvije utakmice utrpao Steaui 10 golova. Prvo je bilo 5:0 na domaćem terenu, a potom istih 5:0 u Bukureštu.

Sve je to bilo previše za rumunskog reprezentativnog golmana Stefana Tarnovanua, koji se rasplakao na terenu nakon što je primio peti pogodak.

U drugoj su utakmici ove skupine nogometaši West Hama u Londonu svladali Anderlecht 2:1 te tako došli do četvrte pobjede, ali još uvijek nisu matematički osigurali prvo mjesto. Benrahma i Bowen su zabijali golove u uvodnih 30 minuta susreta za West Ham, dok je za goste u samom finišu smanjio Esposito iz jedanaesterca.



West Ham je ostao savršen i ima maksimalnih 12 bodova, ali mu još uvijek može zaprijetiti zahuktali upravo Silkeborg, koji ima šest bodova. West Ham za pad s prve pozicije koja direktno vodi u drugi krug mora izgubiti obje utakmice, a Silkeborg pobijediti u oba slučaja pa tako i u sljedećem kolu, u Londonu baš West Ham. Steaua je zadnja s jednim bodom i jednim zabijenim golom.