Ipak je na odlasku!

Mandžukić je i dalje u torinskom izlogu, traži se pravi kupac.

Manchester United pregovarao je s Juventusom o transferu Marija Mandžukića posljednjeg dana prijelaznog roka, ali ipak nije došlo do dogovora.
Torinski Tuttosport, list blizak Juventusu, otkriva da Mandžo nije htio otići u Englesku nabrzinu, bez detaljnog dogovora. Hrvatski napadač nije bio uvjeren da je to pravi potez, pa je radije odustao.
Međutim, to ne znači da će Mandžukić ostati u Juventusu, piše Tuttosport, koji javlja da je ''Mr. No Good'', miljenik navijača Stare dame, i dalje na izlaznim vratima. Još su oko tri tjedna preostala za transfer u neki drugi europski klub, a kao najizgledniju opciju ističu povratak u Bayern.
O tome se već ranije pisalo – Mandžo je dobro poznato lice u Bayernu u kojem je proveo dvije uspješne sezone, zabivši ukupno 48 golova.
Pored toga, tamo radi Niko Kovač, nekoć reprezentativni suigrač i izbornik. Dobro se poznaju, takav igrač zasigurno bi dobro došao Kovaču, koji zasad ima vrlo tanku rotaciju u ofenzivnom dijelu momčadi. Velika pojačanja još se čekaju u FC Hollywoodu...