Sony Ericsson predstavlja Xperia arc – izvrstan, izuzetno tanak pametni telefon s vrhunskom Sony tehnologijom
Sony Ericsson predstavlja novi model Xperia arc

- pametni telefon s vrhunskom Sony tehnologijom i izuzetnim multimedijskim iskustvom, na posljednjoj verziji Android platforme - 2.3. Xperia arc je prvi model u novoj generaciji Xperia pametnih telefona. Bert Nordberg, predsjednik, Sony Ericsson, izjavio je: „Počinjemo punom snagom u 2011. godini, predstavljajući naš najuzbudljiviji Xperia proizvod do sada. Xperia arc kombinira vrhunsku Sony tehnologiju i prekrasan dizajn s ciljem da zabavi i oduševi korisnike. Sve to na najnovijoj verziji Androida.”
Xperia arc dovodi prekrasan dizajnerski stil po kojem je Sony Ericsson prepoznatljiv na novu razinu. Nevjerojatno tanak i lagan, Xperia arc širok je samo 8,7 mm na najtanjem dijelu i ima izuzetno širok 4,2-inčni multi-touch zaslon. Napravljen od vrhunskih materijala i zaobljenih linija, ovaj pametni telefon je elegantan, moćan i savršeno leži u ruci. Xperia arc nudi najbolje od Sony tehnologije. Reality Display zaslon s Mobile BRAVIA® Engineom omogućava briljantan vizualan prikaz i kristalno jasnu sliku, unaprijeđujući cjelokupno zabavno iskustvo. Nadalje, Sonyjev nagrađivani Exmor R senzor za mobilne telefone s f/2.4 lećom omogućava snimanje oštrih fotografija i HD videa visoke kvalitete, čak i u uvjetima lošeg osvjetljenja. Sve fotografije i video mogu se prikazati u HD kvaliteti na TV-u u vašoj dnevnoj sobi, uz pomoć ugrađenog HDMI konektora.
Xperia arc bit će predstavljen na najnovijoj verziji Android platforme koja nudi pristup Google Mobile Services i mnoštvu raznih aplikacija koje su dostupne na Android marketu. Xperia pametni telefoni, uz osnove koje nude pametni telefoni, poput aplikacija, karata, e-maila i brzog interneta, omogućavaju još mnoštvo vrhunske zabave i pružaju najzabavnije iskustvo na pametnom telefonu.