MOŽDA ĆE VAS IZNENADITI

Ključ za održavanje vašeg seksualnog života na nivou znači isprobavanje novih poteza u krevetu, različite tehnike predigre ili nepoznate lokacije.

Nešto novo će zajamčeno ostaviti vas i vašeg partnera da žudite jedno za drugim, a prema novom istraživanju, mnogi milenijalci su oduševljeni cijelim novim trikom.

Istraživanje koje je proveo Skyn Condoms pokazalo je da 78 posto ljudi od 18 do 34 godine začinjavaju stvari vođenjem ljubavi u dnevnom boravku.

Ostala mjesta za seks uključivala su tuš (74 posto je reklo da se vole očistiti dok vode ljubav) zatim auto, vanjski prostor i plaža. Pretpostavka je da je plaža posljednja jer pijesak na pogrešnim mjestima nije tako zabavan, a također je i prilično prljav.

Međutim, ne mora to biti isključivo dnevni boravak što se tiče kuće. Stručnjakinja za menopauzu i libido, doktorica Shahzadi Harper, tvrdi da je kuhinja najbolje mjesto u kući za vođenje ljubavi. Iako bi možda, na prvu loptu, svi odustali od ovog prijedloga, jer se po pitanju higijene ne čini kao idealan izbor, doktorica Harper tvrdi da seks u kuhinji ima jednu veliku prednost za razliku od onog na krevetu – mnogo je bolji za sagorijevanje kalorija!