ZLATNA CUCLA I DRAGULJI

Influenserica Linda Andrade privukla je pažnju na mrežama dijeleći svoj luksuzni stil života, a posebno hvaleći se stvarima svoje bebe koja je već milioner iako još nema ni godinu dana.

Naime, ova influenserica koja živi u Dubaiju u februaru je rodila svoju kćerku, a na mrežama dijeli snimke luskuznih predmeta koje posjeduje nedavno rođena djevojčica.

To uključuje zlatnu cuclu s dragim kamenjem koja vrijedi oko 3.000 dolara. Umjesto da ima normalna kolica, ova jednomjesečna će putovati sa stilom u svojim Dior kolicima koja koštaju skoro 6 hiljada dolara.

@lionlindaa gold digger mommy✨✨ #millionaire #mom #rich ♬ Habibi (speed up) - Lanceas & RaiderXD
"U ovoj kući nema ničeg običnog", ponosno je izjavila Linda, a također otkrila da je potrošila 10.000 dolara na sobu za kćerku.

Za razliku od druge djece koja možda posjeduju predmete sa svojim omiljenim likom iz crtića, ova jednomjesečna beba već ima torbice u vrijednosti od preko 20.000 dolara.

"Njen nakit mi je mnogo važniji od njenog obrazovanja, iskreno", kazala je u snimku koji je izazvao brojne reakcije, a mnogi su pisali da je većina ovih stvari potpuno bespotrebna za novorođenu bebu. Video je samo na TikToku pregledan skoro 9 miliona puta.

Linda je i ranije privlačila pažnju svojim luksuznim načinom života kojim se često hvali na mrežama.