POSEBNE ŽELJE

Mlade na dan vjenčanja ne žele biti primjećene samo zbog vjenčanice, već i zbog glamurozne šminke i frizure koje nadopunjuju cijeli izgled, no jedna je anonimna buduća mlada otišla korak dalje i od šminkerice tražila da joj za njen poseban dan napravi; potpunu transformaciju izgleda.

U svom je videu na TikToku profesionalna šminkerica Selena Maršand (Marchand) pokazala kako je udovoljila zahtjevu te mlade koja ju je molila da učini da za svoju svadbu izgleda potpuno drugačije nego inače.

Dijeleći video Selena je napisala: “Ova mlada mi je rekla da je pretvorim u drugu osobu, ali da bude glamurozna; rekla sam, može!”

Cijeli je proces šminkanja snimila i pokazala na TikToku, no brojnim se korisnicima video nije svidio pa su u komentarima podijelili svoja razmišljanja.

 “Druga osoba? To je pomalo tužno…”, napisao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “Ovo me jako rastužilo. Želim se pogledati i vidjeti sebe, a ne drugu osobu. Prvo sam mislila da si joj rekla ‘Nemoj!’, a ne ‘Može!’.

” Selena je na to brzo odgovorila braneći svoju odluku da udovolji zahtjevu klijentice: “Puštam svojim klijentima da sami odluče šta ih čini lijepima, a ne iznosim svoje mišljenje, ono je nebitno.”

 
@selenamup My bride asked for glam and that’s exactly what she got! Hair @updosbyjacquelyntaylor doing makeup in my new studio is a dream #fyp #bridalmakeup #makeup #foryou #bride #weddingmakeup #wedding #glam ♬ original sound - Alexandra Kay