Traumatična sudbina

Žena poznata samo pod imenom Kendall ispričala je u emisiji dr. Phila svoju traumatičnu sudbinu.

Naime, roditelji su Kendall po rođenju prodali u roblje. Prisjetila se kako je zlostavljanje proživjela i prije nego što je progovorila.
‘Čovjek koji me posjedovao mi je rekao da sam stvorena za to. Držao me u kavezu koji je visio sa stropa’, ispričala je Kendall.
Ona je prije tri godine uspjela pobjeći od vlasnika, no još uvijek je u strahu da će je on pronaći te je prisiliti da ponovno prodaje svoje tijelo, a njemu daje novac.
Kada nije bila zaključana u kavezu s ostalom djecom, Kendall je privatnim avionom putovala svijetom te se prodavala bogatim i moćnim muškarcima. 
Za to se služila sa čak šest različitih putovnica. Njezini su klijenti, među ostalim, bili i liječnici, političari, pa čak i policijski dužnosnici, piše Daily Mail.
Naučena da se ponaša i odijeva tako da nitko ne shvati da je robinja, nosila je skupu odjeću i mnogo ulagala u uređivanje.
‘Nosila sam skupocjene komade, imala vlastitog frizera i vizažista kad bih se sastajala s klijentom’, rekla je.
Novac nikada nije dobivala, već bi ga klijenti davali njezinu vlasniku. Tijekom gostovanja kod dr. Phila, Kendall je svojeg bivšeg vlasnika oslovljavala kao ‘muškarca koji je posjeduje’.