Sudar kod Petrovca

Sedam osoba, od kojih troje djece, povređeno je u saobraćajanoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Bar-Budva, kod Petrovca. Među povređenima je četvoročlana porodica Muminović iz Stare Pazove i tri člana porodice Thaçi sa Kosova.

Vjolca Thaçi (17) zadobila je povrede glave, ima krvarenje na mozgu i nakon ukazane ljekarske pomoći u Opštoj bolnici prevezena je u Klinički centar Podgorica.

"U Opštoj bolnici Bar zadržali smo četvoročlanu porodicu Muminović na opservaciji. Nakon sprovedenih ljekarskih pretraga konstatovano je da su van životne opasnosti, kazao je dežurni hirurg dr Dragan Tomanović. Povređeni su Darko Muminović (35), Miroslava (31), djeca Marko (5) i Dušan (9). Oni su hospitalizovani na odjeljenju hirurgije.

Prema riječima dr Tomanovića u udesu su povrede zadobili, djete Alketa Thaçi (11) koja ima povrede glave, ruku i kolena, a Fatmir Thaçi zadobio je povrede obje ruke i leđa. Njih dvoje su takođe, zadržani u Opštoj bolnici Bar na opservaciji.

Obje porodice boravile su u Crnoj Gori na ljetovanju. Thaçi su porijeklom sa Kosova, a u Nemačkoj su na privremenom radu.

Sedam osoba je povređeno u sudaru tri vozila koji se dogodio oko 15:45, na Jadranskoj magistrali na samom ulazu u Petrovac.

Do sudara je došlo kada je vozilo njemačkih registarskih oznaka pod, za sada nerazjašnjenim okolnostima, izgubilo kontrolu, nakon čega je došlo do sudara sa još dva vozila.