Snimka nevjerojatne 'akcije' stiže iz Engleske. Na utakmici niželigaša Borehama Wooda i Havanta dogodilo se čudo - svih 11 igrača Borehama nepomično je stajalo dok je protivnik zabijao gol i za to im treba 'skinuti kapu'...


Havant je poveo 1:0 pogotkom Solea u 66. minuti, a neobična situacija dogodila se pred kraj utakmice. Jedan igrač Havanta ostao je ležati na travnjaku, pa je njegov suigrač izbacio loptu kako bi mu se ukazala pomoć. A onda se desila prva nesvakidašnja situacija.



Fudbaler Borehama, Mario Noto, pošteno je vratio loptu protivniku, ali ju je napucao toliko jako i precizno da je lopta ušla u gol za izjednačenje. Tada se dogodilo 'čudo', kakvo se ne viđa često na nogometnim terenima. Wesley Fogden samo se prošetao do protivničkog gola i vratio Havantu vodstvo od 2:1, što je na kraju bio i konačni rezultat.

Treba svakako pohvaliti igrače Borehama na fair-playu, jer su takvim potezom izgubili bod, a svaki im jako bitan za opstanak u ligi. Trenutno se nalaze na pretposljednjem mjestu engleske šeste lige.