Cecilia Cassini nedavno je osvojila svijet time što je s 10 godina postala vjerojatno najmlađi modni dizajner na svijetu. No, kada Cecilia progovori, teško je uopće mariti za njezin talent.

U intervjuima koji se mogu pronaći na Youtubeu i sličnim stranicama postoji jasan konsenzus da se publici nimalo ne sviđa. To je uglavnom zato što djevojčica ostavlja dojam kao da je lik iz South Parka ili slične satire.

Youtube korisnici su složni da Cecilia već kao dijete odgovara svim stereotipima koji se pripisuju reality-show generaciji - oskudan vokabular, iritantan način govora, bahatost, arogancija, umišljenost...

I dok neka djeca, čak i sudionici izbora talenata, mogu odoljeti iskušenjima instant slave te svojim radom, talentom i šarmom osvojiti gledatelje, način govora i ponašanje mlade Cecilije u potpunosti odbijaju publiku.

Djevojčica je tako na sebe navukla neodobravanje gotovo svih društvenih mreža i internetskih zajednica. To je uspjela postići izjavama kao što su one da je 'sa šest godina NAPOKON dobila prvu šivaću mašinu, nakon godine dana moljakanja' i da je odustala od tečaja šivanja 'jer je učiteljica bila bezobrazna i tvrdila da neki materijali ne idu zajedno' iako je ona smatrala da idu.

Samo jedan od intervjua koji je bezgranično naljutio Youtube publiku pogledajte ovdje.