'Zašto ste me zaustavili? Pa dobro sam vozila', kazala je 9-godišnjakinja policajcima nakon što su zaustavili kombi.

Muškarac iz Detroita dao je svojoj 9-godišnjoj kćeri da ga vozi do trgovine jer je on 'malo popio', izvijestila je policija.

Na snimci nadzorne kamere s benzinske postaje vidi se kako zaposleniku objašnjava da je njegova kćer je 'rođena vozačica' te da ga vozi uokolo jer je on 'malo popio', javlja Detroit News.

Detective Robert Grant je kazao kako je policijska ophodnja zaustavila kombi te kako je za volanom sjedila djevojčica. Bila je iznenađena i kazala policajcu: 'Zašto ste me zaustavili? Pa dobro sam vozila'.

Neko je uočio djevojčicu za volanom i sve prijavio policiji. Malena im je potom ispričala kako je njezin otac cijelu noć pio viski. Otac, koji je policajcima rekao kako je djevojčicu učio voziti, uhićen je i odbio je alkotestiranje. Optužen je za zanemarivanje djeteta i zabranjen mu je kontakt s kćerkom. Optužen je i za ponavljanje kaznenih djela, što bi ga, ako ga osude, moglo stajati čak 15 godina zatvora.

Policajci nisu uspjeli doći do majke pa je djevojčica predana baki i djedu s majčine strane. Roditelji su joj inače, rastavljeni.