Svako od nas gleda iz vlastitog ugla na svijet oko sebe. I dok neki na karti svijeta vide crne, bijele i žute, drugi rijeke, mora, jezera i planine, treći visinu BDP-a, četvrti mogu cijelu planetu strpati u minibar.

Kada krećete na put u neke nepoznate krajeve vjerojatno imate i neke posebne želje. Dok je nekima glavni cilj staviti novi magnet na vrata frižidera po povratku kući ili snimiti što veći broj fotografija, drugima je cilj upoznati lokalnu ponudu alkoholnih pića.

Karta svijeta po jednom alkoholičaru jasno pokazuje kako iskusno oko ispičuture gleda na svijet. Dakle, ako vam je jedan od glavnih ciljeva na putovanju tu i tamo popiti koju čašicu više, nemojte previše eksperimentirati. Osvrnite se oko sebe i pogledajte što piju lokalci.



Obično upravo alkoholni napitak popularan među lokalnim življem ima najbolji omjer kvalitete, cijene i učinkovitosti. Čemu bacati novac i vrijeme, kada je poprilično jasno što se gdje i kako pije. Ako ste zbunjeni ili neiskusni, slobodno se oslonite na ovu kartu.