NAŠAO JE

Urnebesni snimak izmorene bebe iz Kine koju razljuti hrkanje njenog oca osvojio je društvene mreže. Naime, video koji je prikupio milione pregleda na svim platformama i društvenim mrežama pokazuje kako umorna beba šamara svog tatu glasno hrče pored nje.

Porodica koja živi u provinciji Guizhou u Kini, ležala je zajedno u krevetu kada je mališanu bilo dosta tatinog hrkanja. Beba se mogla vidjeti kako leži između oca i majke, koja također ne uspijeva zaspat dok otac vrlo glasno hrče.

To je dječaka prilično iznerviralo te je na kraju otpuzao do oca i nekoliko puta ga udario po licu kako bi prestao hrkati. Gledajući kako se odvija ova zabavna scena, dječakova mama nije mogla, a da ne prasne u smijeh.

Otac je bolno zajaukao, a mališan se vratio kod majke kako bi pokušao zaspati. Mnogima je bilo smiješno koliko glasno je otac bebe viknuo i potom brzo nastavio spavati i opet hrkati kao da se ništa nije desilo.

"Ovo je jedna od onih situacija za koju nikad ne bih povjerovala da su se desile da ne postoji snimak", glasio je jedan od komentara ispod objavljenog snimka.