10 MILIONA PREGLEDA

Djevojka po imenu Brianna Antoinette objavila je video u kojem je pokazala prizor iz svog vrta koji ju je šokirao, a snimka je postala viralna te je pokupila skoro 10 miliona pregleda u samo dva dana.

Na snimci se vidi kako vlasnica hrani kokoši i priča s njima, no u jednom trenutku sve su iznenada prestale trčati u isto vrijeme i ukipile se u blizini sjajnog zelenog svjetla.

Kokoši su gledale u jednu tačku, kao da su zamrznute u vremenu, i nisu se pomaknule s mjesta, unatoč njezinim pokušajima da ih natjera da se pokrenu.

@brianna_antionette What in the world happened to the chickens🤯😵‍💫🫨 #viral #fyp ♬ original sound - ✨BRI✨
"Zašto se ne miču?" upitala je zbunjeno, a kokoši su se pomjerile tek nakon dvije minute i nastavile trčati kao da se ništa nije dogodilo.

"Jeste li ikada vidjeli glitch u Matrixu?" napisala je Brianna uz video te upitala pratitelje šta se dovraga događa s kokošima, a komentara nije nedostajalo.

"Ma igrale su Squid game. Na crvenom su svjetlu, samo moraš reći 'zeleno svjetlo' i pomjerit će se", "Da se ovo meni dogodilo ne bih tu ostala sekunde, a to više ne bi bile moje kokoši", "Kakva si sretnica što si ovo uspjela snimiti", pisali su ljudi u komentarima, a javili su se i oni koji su dali objašnjenje za ovu neobičnu situaciju.

Naime, kako su objasnili kokoši su se prestale micati zbog straha od jastrebova. Ako osjete grabežljivce poput jastrebova, prestat će se kretati kako bi se zaštitile i bile manje uočljive.