Društvene mreže

Treba li vam nešto da vas oraspoloži, u tome bi mogao pomoći Instagram profil Luna The Mini Cockapoo na kojem više od 428 hiljada pratitelja prati dogodovštine preslatkog psića Lune i njenog vlasnika Jareda.

Luna, trogodišnja ženka pasmine mini cockapoo, postala je mega pseća zvijezda nakon što je njen vlasnik Jared na Instagramu objavio video u kojem pita svoju ljubimicu je li u prošlom životu bila čovjek. Luna kao da se zamisli nad pitanjem, pogleda u Jareda pa energičnim pokretom šape kao da odgovori: Da, bila sam!

Video psa koji misli da je u prošlom životu bio čovjek oduševio je društvene mreže, a mnogi su tada i prvi put upoznali preslatku Lunu i njenog simpatičnog gazdu koji, voli svoju mezimicu, a i ona njega.

Jared i Luna sa svojih 428 hiljada pratitelja na Instagramu dijele svakodnevne simpatične dogodovštine. Nerazdvojni dvojac tako skupa gleda filmove, igra karte, vozi se u automobilu, a Jared je čak jednom odglumio i da zove Luninog dečka, kao pravi brižni tata. Luna ima i svoju najdražu igračku, a to je plišani medvjedić Winnie the Pooh.

Jared se itekako trudi da njegova ljubimica uživa u životu i da im je svaki dan zabavan, a njegovi duhoviti, simpatični videi mnogima uljepšavaju svakodnevicu.

Faktor/Zadovoljna.hr