ZAJEDNO OD VRTIĆA

Roditelji često kažu djeci da su još mali da bi shvatili šta je to ljubav i zaljubljenost, međutim ova nevjerovatna priča ipak pokazuje da djeca itekako znaju šta žele.

Dok neki zaboravljaju svoje simpatije iz vrtića i škole, ovaj par je rijedak primjer da se neki trenuci pamte za cio život.

Laura i Met Grodski su se upoznali još u vrtiću. Odlično su se slagali, a mladić kaže kako je jedno od njegovih najstarijih sjećanja upravo ono kada je stao pred ostalu djecu i objavio da će jednog dana oženiti Lauru.

Nakon vrtića nažalost nisu ostali u kontaktu, ali su se ponovo sreli u srednjoj školi, i to preko zajedničkog prijatelja. Od trenutka kada su se ponovo vidjeli shvatili su da i dalje postoji jaka emocija između njih i da ona očito nije zaboravljena, jer nakon samo dvije nedjelje Laura i Mat su uplovili u vezu.

Bilo je prošlo 20 godina od onog dana kada je u vrtiću priznao svoju ljubav prema Lauri pa je odlučio zaprositi djevojku jako brzo jer je shvatio da nikada nije prestao da je voli. Vrlo brzo je zaprosio i od 2016. godine žive u srećnom braku.

Nakon što su dobili ćerkicu, Met je izjavio:

“Volio bih da i moja djeca pronađu nekog kao što sam ja, ovakvu ljubav koju sam ja doživio niko nikada nije.”