BLAMČINA NA DOČEKU!

Mariah Carey je u novu godinu ušla kao najosramoćenija osoba na svijetu. Na jednom od najspektakularnijih dočeka 2017. godine u Njujorku, pjevačica je imala čast otpjevati dva svoja hita, "Emotions" i "We Belong Together", ali zbog tehničkih poteškoća, ona se zbunila i pjevala pogrešan tekst, dok je u pozadini išao pravi pa su svi shvatili da pjesme izvodi na plejbek.

Njen fijasko uživo su vidjela dva miliona ljudi, i još milioni u prenosu na nacionalnoj televiziji. I sama svijesna onoga što se događa, prvo je bila zbunjena, a zatim se ljutito okrenula kao da će otići sa pozornice. Najzad je slegnula ramenima i izvinila se. Čak je dobacila publici da dovrše pjesmu umjesto nje. Činilo se kao da je na rubu suza.

"Pa, srećna vam Nova godina! Mi ništa ne čujemo pa ću samo pratiti ritam. Trudim se, ljudi", rekla je vidno uznemirena Carey, koja je danima najavljivana kao glavna atrakcija novogodišnjeg programa.

Društvene mreže su preplavljene komentarima, a Mariah je glavna tema na Twitteru, odmah poslije dočeka Nove godine. Korisnici društvenih mreža uvrstili su Mariah na listu najvećih gafova s plejbekom, a ona se i sama posula pepelom na Twitteru:

"Sranje se događa. Svima želim srećnu i zdravu Novu godinu. Nazdravimo novim senzacionalnim naslovima u 2017!", napisala je pjevačica.