Omiljena holivudska glumica Jennifer Aniston iznenadila je izgledom na novoj naslovnici časopisa People, koji je izišao povodom njihove 50. obljetnice.

Uz Aniston na naslovnici poziraju brojne slavne osobe, no zvijezda "Prijatelja" privukla je najviše pažnje zbog svojeg nevjerovatno mladolikog izgleda.



"Previše Photoshopa ili?", "Aniston izgleda duplo mlađe", "Ovo je Jennifer Aniston??", neki su od komentara, a mnogi su primijetili i kako su ostalima na naslovnici ispeglanai lica jer nito nema nijednu boru.

Neki su podsjetili i da je Aniston nedavno snimljena ispred poznate ordinacije plastične kirurgije "The Retreat At Split Rock" u Connecticutu, koja je specijalizirana za stručno podizanje lica.

Jennifer su paparazzi uhvatili dok je sa Sandrom Bullock izlazila iz ureda dr. Neila A. Gordona koji vodi plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju lica, a specijalnosti su mu pomlađivanje lica i rinoplastika te u ponudi ima i injekcije botoksa.

To je potaknulo šuškanja da Aniston svoj i inače mladoliki izgled ipak duguje redovnim zahvatima, iako ih je uvijek poricala.