VERSACE KREACIJA

Elizabeth Hurley i u šestoj deceniji života smatra se jednom od najatraktivnijih glumica svijeta, a sad se na Instagramu pohvalila kako joj haljina koju je nosila 2011. godine stoji jednako dobro i danas.

Na svom profilu podijelila je dvije fotografije - jednu od prije 13 godina kad je prvi put nosila Versace haljinu te drugu na kojoj pozira u istoj haljini, a koja je nastala prije nekoliko dana.

"I dalje mi pristaje. Volim da pronađem haljine koje sam nosila u prošlosti i za koje me vežu sretne uspomene i da ih ponovo obučem za neki poseban događaj", napisala je glumica.

Otkrila je da je spomenutu haljinu prvi put obukla na humanitarni događaj u Londonu 2011. godine, a potom i prošle sedmice u New Yorku na premijeri filma "Strictly Confidential".

"Ako još uvijek mogu stati u nju, nije za baciti", dodala je.

Ova 58-godišnjakinja često se hvali svojom fit figurom, a ranije je otkrila kako godinama naporno radi na održavanju forme i slijedi strogu dijetu koja joj definitivno ide na ruku. Prethodno je otkrila svoje tajne zdravog načina života u intervjuu za The Sunday Times.

Među pravilima kojih se pridržava ističu se izbjegavanje ultraprerađene hrane, konzumiranje šećera, balansiranje svega što jede s povrćem te rijeko konzumiranje alkohola.