Tiffani Thiessen, koju pamtimo po ulozi zločeste Valerie Malone u nekada popularnoj "Beverly Hills", nema problema sa starenjem - pogotovo jer kaže da se sada fizički osjeća bolje nego prije deset godina.

Danas izgledala gotovo neprepoznatljivo, a paparazzi su je sada uhvatili sa shopping kolicima pred trgovinom.

Oduvijek je plijenila pažnju svojim izgledom, a nedavno je također očarala obožavatelje fotografijom na kojoj pozira gola ispod plahte, koju je objavila povodom svojeg 50. rođendana.


Tiffani Thiessen

"Bila sam mnogo nervoznija zbog navršenih 40 godina. Mislim da sam u svojim 40-ima još uvijek bila fokusirana na svoju djecu. Također, je još uvijek bilo mnogo promjena u tijelu od trudnoće, hormona itd. Nisam mogla da zaista dam sebi vremena", navela je.

Sada kada su djeca starija i redovno idu u školu, kaže da je bila u mogućnosti da se malo više fokusira na svoje zdravlje.

"Pripremala sam se da napunim 50 godina i zaista sam željela da izgledam i osjećam se najbolje što mogu, šta god to značilo. Tako da se osjećam dobro", kaže ona.

Što se tiče privatnog života, Tiffani je bila u vezi s tadašnjim kolegama Markom-Paulom Gosselaarom, Brianom Austinom Greenom i Mariom Lopezom. 1999. doživjela je šok kada se njezin tadašnji dečko David Strickland ubio.

Od 2001. do 2003. bila je zaručena za Richarda Ruccola kojeg je upoznala na setu "Dva muškarca i cura". No, 2005. godine se udala za glumca Bradya Smitha.