49-GODIŠNJA GLUMICA

Predivna glumica Eva Mendes pojavila se na reviji modne kuće Dolce & Gabbana u Milanu i svojim glamuroznim izdanjem oduševila sve prisutne.

Ova 49-godišnja Kubanka na svom Instagram profile otkrila je da na modnim događajima nije sudjelovala 10 godina.

"Mamin prvi Tjedan mode u više od 10 godina! Da, nisam otišla na modni događaj otkad sam postala mama. Vrijeme leti dok si majka. kuće Dolce & Gabbana hvala što ste me izvukli iz kuće", napisala je Eva uz niz fotografija.

Zvijezda filmova "Hitch" i "Brzi i žestoki 5" donijela je stari holivudski glamur na ovaj događaj, a glumica prema mišljenju njenih fanova uzgleda bolje nego ikad.

"Eva savršena si", "Hvala što si nas počastila svojim prisustvom, izgledaš fenomenalno", "Prelijepa naša Kubanka", "Blistaš kraljice", "Kakvo osvježenje", "Nadamo se da ćemo te sad češće viđati", "Nikad ljepša", nizali su se komplimenti ispod objave.

Mendez se pojavila u kaputu od umjetnog krzna, crnom, uskom odijelu i lakiranim čizmama. Outfit je upotpunila crnim, sunčanim naočalama i dijamantnim naušnicama.

Inače, glumica već 10 godina nije snimila ni jedan film, a sa suprugom Ryanom Goslingom s kojim ima dvoje djece ne pojavljuje se na javnim događajima.

Eva se osim odgoju djece, posvetila i novom projektu pa je tako postala suvlasnica firme "Skura Style", koja se bavi proizvodnjom spužvica za pranje suđa i čišćenje.