IZNENAĐENA NJENIM STILOM

Reality zvijezda Kim Kardashian upozorila je bivšeg supruga Kanyea Westa da Bianca Censori ne može biti oskudno odjevena pred njenom djecom.

Naime, poznato je da Bianca Censori u posljednje vrijeme šokira svojim bizarnim modnim kombinacijama, a to se nikako ne sviđa ni Kim Kardashian, čija djeca često provode vrijeme s Biancom.

Izvor blizak Kim Kardashian tvrdi da ona ima prijateljski odnos s 29-godišnjom Biancom, ali navodno nije obožavateljica njenog paradiranja u bizarnoj odjeći ispred njene djece koju dijeli s Kanyeom Westom.

"Kim je uputila Kanyea da nikada ne dopusti Bianci da se tako oblači u blizini njihove djece. Zaista je iznenađena što je Kanye dopustio svojoj ženi da tako napusti kuću", rekao je izvor za DailyMail.

Inače, Bianca često privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama otkako se udala za Kanyea Westa, ali kada je u blizini njegove djece njeno odijevanje je primjerenije.

Zanimljivo je da za razliku od Biancine oskudne odjeće, Kim je zamoljena da promijeni svoju odjeću ako Kanye smatra da "otkriva previše", a umjetnik je uvelike utjecao na njen modni izbor tokom njihovog sedmogodišnjeg braka.