TEŽAK PERIOD

Shannen Doherty (52) tvrdi da je otkrila kako je njezin suprug imao aferu baš prije nego što je ona trebala ići na operaciju tumora na mozgu. U premijernoj epizodi svog podcasta "Let‘s Be Clear" prisjetila se kako se nosila s razvodom od Kurta Iswarienka dok se istovremeno borila s rakom u četvrtom stadiju početkom ove godine.

- Na operaciju sam išla rano ujutro i išla sam nakon što sam saznala da je moj brak zapravo gotov, da je moj muž imao aferu dvije godine - rekla je Doherty, piše People.

Iako glumica priznaje da je Iswarienko želio biti uz nju, na kraju je odlučila da "ne može ići na tu operaciju s njim tamo". Kaže da se osjećala izdano.

Doherty i Iswarienko su se rastali u januaru, u istom mjesecu kada je ona operisana, a zahtjev za razvod od fotografa podnijela je tek u aprilu. Unatoč nevjeri, glumica kaže da joj je bilo teško napustiti njihov brak.

Doherty je prvi put dijagnosticiran rak dojke 2015. godine, a dvije godine kasnije objavila je da je otišla u remisiju. Međutim, rak joj se vratio 2019. i napredovao do četvrtog stadija šireći se na mozak.

Prije braka s Iswarienkom, bila je u braku s Ashleyjem Hamiltonom od 1993. do 1994. i Rickom Salomonom od 2002. do 2003.

Izvor: People/Faktor