REKLA ŠTA MISLI

Nakon što je bivši fudbaler Gerard Pique (36) potvrdio vezu s Clarom Chijom Marti (23), kolumbijska pjevačica Shakira (46) prekinula je šutnju i meksičkom novinaru Enriqueu Acevedu iskreno rekla što uistinu misli o njegovoj novoj ljubavi.

- Prekid je bio očajan i bolan, ali iz njega sam izašla jača i snažnija. Napokon se osjećam samodostatnom. Prije sam prihvatala tu priču o ženi kojoj treba muškarac, ali shvatila sam da može biti i drugačije, više emocionalno ne ovisim ni o kome i račune polažem samo i isključivo sebi - kazala je Shakira.

Pjevačica je u nastavku razgovora poslala i indirektnu poruku Piqueovoj novoj djevojci.

- Postoji mjesto u paklu rezervirano za žene koje ne podržavaju druge žene - izjavila je Shakira, prenosi marca.com te dodala:

Imala sam taj san o porodici u kojoj djeca imaju mamu i tatu pod istim krovom. Očito je nemoguće ostvariti sve snove, ali život ipak pronađe način da ti sve nadoknadi i mislim da se to dogodilo meni - jer imam predivnu djecu koja me svaki dan ispunjavaju ljubavlju – rekla je Shakira.

Podsjetimo, bivši španski fudbaler i pjevačica u junu prošle godine objavili su kraj njihove 12-godišnje veze u kojoj su dobili dva sina - Milana (10) i Sashu (8).

Izvor: Faktor/marca.com