NAKON NEDAVNOG HITA

Sedmicama se ne prestaje pričati o novoj pjesmi Shakire u kojoj se dotakla i nove veze njenog bivšeg partnera Gerarda Piqea. Međutim, neće na tome stati te priprema novu pjesmu u kojoj će se opet dotaći bivšeg, a bit će objavljena na simboličan datum.

U saradnji sa Bizarrapom, Shakira se obrušila na sve bliske ocu njeno dvoje djece. Sedmicama se ne prestaje pričati o kolumbijskoj pjevačici i pjesmi "Music Session Vol. 53" u kojoj je govorila o tome kako se ponašao Pique u vezi.

Iako je pjesma odmah postala hit, objavljeno je da priprema novu pjesmu i da je odabran vrlo poseban datum da je objavi.

Shakira će svoju novu pjesmu objaviti 2. februara, što nije bilo koji datum, već dan kada i kolumbijska pjevačica i Gerard Pique proslavljaju rođendan.

Kako je objavljeno u podcastu Laure Fa i Lorene Vazquez "Mamarazzis'" Karol G i Shakira su naporno radili na ovoj pjesmi. Snimak su snimili za samo dva dana, a sesije su trajale više od 15 sati dnevno.

Novi navodi sugeriraju da bi Shakirin novi hit također mogao sadržavati reference na Piquea na suptilniji i manje direktan način.