RUŽAN INCIDENT

Iako su Shakira i Pique bar na kratko stavili svoje nesuglasice po strani kako bi proslavili rođendan sina Milana, sada se na internetu pojavila snimka koja pokazuje da je u toj porodici bilo više problema nego što se čini na prvi pogled.

Naime, iako su mnogi kritizirali Shakiru jer je na balkon kuće postavila vješticu okrenutu prema kući svoje svekrve te pjevačici pisali da u sukob između nje i Piquea ne treba uvlačiti njegovu majku, čini se da je ona itekako bila umiješana u njihov odnos.

Na snimci koja je osvanula na društvenim mrežama vidi se kako se Shakira i njena svekrva Montserrat Bernabeu raspravljaju, a u jednom trenutku Piqueova majka hvata Shakiru za lica dok pjevačica miče njenu ruku.

Posebno je upečatljiv trenutak u kojem Montserrat izbezumljeno gleda u Shakiru i prstom joj pokazuje znak da zašuti.

Svekrva je navodno Shakiri u tom videu poručila: "Moraš začepiti usta", pišu španski mediji.

Dok se njihova svađa na ulici odvijala, Pique je samo stajao po strani i promatrao. Snimka incidenta, koji je tek sad završio na mrežama, snimljena je ranije, ali nije poznat tačan datum.

Mnogi su bijesni zbog ovog videa.

"Ne mogu vjerovati da je Pique samo stajao ondje dok je njegova mama hvatala Shakiru za lice", "Pogledajte Piquea. Ništa ne radi. Ne zna kako zaštititi Shakiru od vlastite majke. To nije muškarac", "Zlo mi je od ovoga. Vidi se bijes u očima Piqueove majke", neki su od komentara ispod snimke koja ima preko dva miliona pregleda.