Britanska pjevačica Adele ostavila je publiku na njenom nastupu u Las Vegasu prilično zapanjenu nakon što je djelovalo da je nestala s bine.

Pjevačica je naizgled nestala u zraku tokom nastupa u sklopu njenog dugo očekivanog rezidencijalnog showa u Las Vegasu nazvanog "Weekends with Adele".

Na Twitteru je podijeljen isječak s Adeleinog nastupa u Colosseumu u Caesars Palaceu u Las Vegasu nakon što je prethodno morala otkazati svoj set nastupa u ovom gradu.

Video s opisom: "Gdje je, dovraga, otišla?", pokazuje pjevačicu kako podiže ruke tokom dugotrajnog aplauza prije nego što se oko nje spustila gomila ružičastih konfeta.

Kad su posljednji konfeti pali na binu, Adele je doslovno nestala iz vida.

"Na trenutak sam poludio kad se ovo dogodilo, pitao sam se 'gdje je ona?!'," priznao je jedan obožavatelj u komentarima ispod videa, dok su drugi pisali da su isto pomislili.

Nije bilo jasno kako je Adele učinila da tako brzo nestane s bine zbog čega su fanovi u publici ostali prilično zbunjeni.

Pjevačičin niz nastupa u Las Vegasu prvobitno je trebao započeti još u januaru ove godine, no zahvaljujući pandemiji koronavirusa došlo je do velikog zastoja te su morali biti odgođeni.