ZAVODLJIVO IZDANJE

Pjevačica Rita Ora pokazala je prilično zavodljivo izdanje na dodjeli nagrada u Londonu pojavivši se u dugoj providnoj haljini ispod koje se nazirao i donji veš.

Rita Ora bila je gošća dodjele nagrada "Women of the Year" u Londonu koje dodjeljuje magazin Glamour te je svojim modnim izdanjem na crvenom tepihu privlačila poglede okupljenih.

Ora je za ovu priliku nosila crnu providnu haljinu pokazavši zavidnu liniju, ali i crno donje rublje. Duga haljina koju je dizajnirao Jacquemus imala je tanke naramenice te se povlačila po podu.

Izgled je upotpunila brojnim narukvicama i prstenjem, a na nogama je imala metalik štikle. Glamuroznu šminku dopunila je blagim talasima u kosi, a ovo izdanje nije bilo jedino koje je pokazala te večeri.

Njena druga haljina spremna za afterparty bila je u nijansama smeđe, plave i roze boje sa svjetlucavim resama te je također koja je također bila prilično prozirna.

Pjevačici su se na crvenom tepihu pridružile sestra Elena i majka Vera te su zajedno pozirale fotografima.

Ora je dobila nagradu za zabavljačicu godine, a na Instagramu je poručila koliko joj znači podrška majke i sestre: "Ovakvi trenuci mi zaista puno znače… Tako posebna večer, okružena s toliko nevjerovatnih žena! Tako sam sretna što sam sinoć mogla proslaviti s dvije najvažnije žene u mom životu Verom i Elenom, koje su bile uz mene na svakom koraku".

Nagrade za žene godine (eng. women of the year) britanski magazin Glamour dodjeljuje ženama u više disciplina, od muzike do političkog aktivizma. Dobitnice na 16. dodjeli su Kim Cattrall, Samira Wiley, Munroe Bergdorf, Nicola Coughlan, Cynthia Erivo i Charithra Chandran.