NEVJEROVATNO

Leonardo DiCaprio možda stari, ali njegove djevojke ostaju mlađe od 25 godina sudeći prema detaljnom grafiku koji je izradio njegov obožavatelj još 2019. godine.

Linijski grafikon, koji je sastavio korisnik Reddita TrustLittleBrother, objavljen je 2019. godine kako bi potkrijepio tvrdnje da DiCaprio izlazi samo s mladim djevojkama.

Nedavna objava da je glumac raskinuo s Camilom Morrone, koja je ovog juna napunila 25 godina uzrokovala je da ovaj grafik ponovo postane popularan na društvenim mrežama.

Brojni korisnici Twittera dijelili su snimak grafikona tvrdeći da se treba ažurirati te dodati da ni Camila nije "preživjela" kobnu 25. godinu.

Lista počinje prvom službenom vezom oskarovca s manekenkom Gisele Bundchen 1999. godine kada je ona imala 18, a on 24 godine.

Par je ostao zajedno pet godina prije nego što su raskinuli 2004., a Gisele je tvrdila da želi promijeniti način života, dok je njen dečko želio nastaviti sa zabavama.

Leo je također započeo romansu sa supermodelom Bar Refaeli, s kojom je bio u vezi još pet godina, počevši kada je ona imala 20 godina, a završila kada je imala 25 godina.

Par se razišao 2009. godine, a glumac filma "Titanic" prešao je na tada 23-godišnju glumicu Blake Lively s kojom je hodao pet mjeseci.

Leo je potom izlazio s modelom Victoria's Secreta Erin Heatherton, koja je imala 22 godine. Zatim s njemačkom manekenkom Toni Garrn od 2013. do 2014., kada je ona imala 20 i 21 godinu.

Do tog trenutka Leo je imao 40 godina i počeo se viđati s 25-godišnjim modelom za kupaće kostime Kelly Rohrbach, ali su se ubrzo razišli. DiCaprio je potom izlazio s danskom manekenkom Ninom Adgal u dobi od 41 godine kada je ona imala 24 godine, no par se razišao 2017. godine.

Camila Morrone bila je posljednja u nizu predstavljena na grafiku, a par se ipak razišao nakon što je ona napunila 25 godina ovog juna.

Nakon objave o raskidu, društvene mreže su preplavile šale na račun oskarovca te jedan napisao: "Nema pouzdanijeg fenomena na ovom planetu od Leonarda DiCaprija koji je prekinuo sa svakom svojom djevojkom do njene 25. godine, statistika oduzima dah".