Blake Lively i Ryan Reynolds

Glumica Blake Lively danas slavi 35. rođendan, a glumica je do sada uspješno posložila sve na privatnom i poslovnom planu.

Zvijezda popularne serije 'Tračerica' te filmova 'Bezvremenska Adeline', 'Slatka mala tajna' i 'Green Lantern' od 2012. je u braku s 11 godina starijim kolegom Ryanom Reynoldsom, a njihova ljubavna priča je jako zanimljiva.

Blake i Ryan su bili prijatelji nego su se zaljubili, a upoznali su se 2010. na snimanju filma 'Green Lantern'.

Godinu nakon prvog susreta, on je okončao brak sa Scarlett Johansson i ona je prekinula vezu s kolegom iz serije 'Tračerica', Pennom Badgleyjem.

Lively i Reynolds su shvatili da između njih postoji hemija kada su bili na dvostrukom sastanku.

"Izašli smo na dvostruki sastanak, ali s drugim ljudima. Ona je bila s drugim dečkom, a ja s drugom djevojkom. Mislim da je to bio najčudniji spoj kada za drugo dvoje jer je između nas jako zaiskrilo", rekao je glumac, piše Story.hr.

Ryan je istaknuo kako im je taj prvi sastanak dobro došao budući da su se riješili neugodnosti koja uvijek postoji na prvom spoju između dvoje ljudi. Ryan je jednom opisao kako je znao da je Blake ona prava.

"Bili smo na večeri u jednom malom restoranu u Tribeci koji je otvoren do kasno, počela je neka pjesma i pitao sam je želi li plesati. U restoranu nije bilo više nikoga i usred plesa shvatio sam da sam prešao granicu. Bio je to jedan od onih trenutaka iz bajke", ispričao je.

Par se vjenčao u septembru 2012. na bajkovitoj ceremoniji u Južnoj Karolini.

Dobili su 2014. kćer James kojoj je Blake dala ime po svom pokojnom ocu. Nakon toga im je u rujnu 2016. stigla kći Inez te su treće dijete, kćer Betty dočekali u oktobru 2019.

"Oduvijek sam htjela imati veliku obitelj. Što se mene tiče, ja bih tridesetero djece", rekla je Blake za Allure.

"Odrastao sam uz tri brata tako da mi je ovo sve novo. Uživam u tome!", rekao je Ryan.

Objasnio je i kako se usklađuju i koliko viđaju djecu kada dane provode na snimanjima.

"Blake i ja se uvijek koordiniramo. Svi putujemo zajedno i kad sam ja na snimanju, ona nije i obrnuto", otkrio je glumac.

Inače, supružnici se često nalaze na listama najzgodnijih holivudskih zvijezda, a Lively uvijek plijeni pozornost svojim modnim odabirima. Ryan i Blake nasmijavaju javnost i svojim zaigranim objavama na društvenim mrežama na kojima se može vidjeti koliko se vole.