Vjenčanje godine

Bliži se dan vjenčanja Paris Hilton i njenog odabranika, poduzetnika Cartera Reuma. Par se zaručio početkom ove godine i to samo nekoliko dana prije Parisinog 40. rođendana, na odmoru na privatnom otoku. Carter je Paris zaprosio predivnim dijamatnim prstenom dizajnera Jeana Dousseta.

"Jako sam uzbuđena zbog sljedećeg poglavlja i što nevjerojatnog partnera na kojeg se mogu osloniti. Naša je veza zasnovana na jednakosti i činimo jedno drugo boljim ljudima. Apsolutno ga je vrijedilo čekati", iskreno je izjavila presretna Paris nakon zaruka za časopis Vogue.

O njihovom sudbonosnom upoznavanju Paris je rekla:"Odkad smo se prvi put vidjeli, znala sam da si nešto posebno".

Par je vezu započeo krajem 2019., a upoznali su se u Hamptonsima za vrijeme Dana zahvalnosti. Prvi put su se u javnosti pojavili na after partyju Zlatnih globusa početkom 2020. godine.

Vjenčanje bogate nasljednice i poduzetnika trajat će cijeli vikend, a otkrivena je i lokacija. Raskošna ceremonija održat će se na velebnom imanju njenog pokojnog djeda Barrona na Bel-Airu. Paris je lokaciju vjenčanja promijenila gotovo u zadnji tren, jer je prvotni plan bio da se vjenčaju u crkvu, ali se par predomislio.

Čini se da Paris još nije izabrala ni haljinu te da se dvoumi između vjenčanice s potpisom Valentina ili one Oscara de la Rente. A priča se da će se presvući u 11 vjenčanica.

Tako je prije nekoliko dana viđena u New Yorku gdje je sa sestrom Nicki posjetila Valentinov butik. Nicki će joj biti kuma, a djeveruše članice obitelji i obiteljske prijateljice, poput Carterove sestre Halle Hammond i supruge Parisinog brata Barrona, Tesse koje će nositi haljine brenda Alice + Olivia, kojeg Paris i Nicki obožavaju.

Paris ovo nisu prve zaruke, jer je nasljednica hotelskog lanca Hilton bila zaručena već tri puta. Prvi puta se zaručila za modela Jasona Shawa prije nego što je napunila 21 godinu, 2002. Shaw ju je zaprosio velikim dijamantnim prstenom kruškolikog oblika. Doduše, zaruke su trajale samo nekoliko mjeseci, a par je 2003. raskinuo. Paris se sljedeći put zaručila dvije godine kasnije, za grčkog nasljednika Parisa Latsisa, nakon samo 8 mjeseci veze.

Paris je navodno mogla birati između 15 zaručničkih prstena koje joj je ponudio njen dečko. Paris je izabrala 24-karatni prsten koji je njenog zaručnika koštao 5 miliona dolara. Do jeseni 2005, Paris je prekinula zaruke ovom izjavom: ‘Tužna vas obavještavam da sam raskinula zaruke.

Zadnjih nekoliko mjeseci, shvatila sam da je ovo najbolja odluka za mene. Ostajemo prijatelji i zauvijek ću ga voljeti.’ Na sljedeće Parisine zaruke svijet je čekao sve do 2018., kad je nasljednicu zaprosio glumac Chris Zylka. Ovaj put prsten je bio 20-karatni, a Paris ga je nosila narednih 10 mjeseci, do novembra 2018., kad su zaruke raskinute, piše Story.hr.