Dvadesetpetogodišnja Megan Fox krasi septembarsku naslovnicu magazina Amica, a osim prekrasnog tijela, lijepa glumica pokazala je i kako je u posljednje vrijeme dobila nekoliko kilograma te sada izgleda sjajno.

Pozirajući za naslovnicu magazina Amica, Megan Fox, čije tijelo krasi čak devet tetovaža otkrila je kako planira ukloniti tetovažu sa likom Marylin Monroe jer ima, kako kaže "negativan karakter". Osim planova za uklanjanje tetovaže, Megan je otkrila i nekoliko dobivenih dodatnih kilograma, a kako piše celebitchy.com, dobila je između četiri i šest kilograma te joj to odlično stoji – lice joj djeluje mekše i popunjenije, a tijelo manje koščato.

Nedavno je Meganin trener tvrdio kako za Meganinu mršavost nije kriv poremećaj ishrane, već da Megan ima jako brz metabolizam. Ali sama Megan sasvim je drukčije govorila u brojnim intervjuima tvrdeći da kada se treba udebljati jednostavno jede slatkiše i brzo dobije kilograme, a na upite o poremećaju ishrane nikada nije dala jasan odgovor, piše Tportal.

"Do prije četiri mjeseca punu godinu i pol praktikovala sam strogu vegansku ishranu koja se bazirala na sirovom voću, povrću te bez hljeba, šećera i kafe. Ali praktikujući tu dijetu izgubila sam previše kilograma zato sada jedem gotovo sve i vježbam tri puta sedmično sa trenerom Harveyjem Pasternakom", rekla je Megan za magazin Amica izgledajući bolje nego ikada.