ŠTA VI MISLITE?

Salon vjenčanica s Kosova je objavio jedan od svojih modela, a ubrzo su uslijedile brojne reakcije ljudi koji smatraju da je vjenčanica previše izrezana.

Naime, djevojka je nosila raskošnu kreaciju ukrašenu šljokicama i tijaru i veo. U prvom planu su bile njene grudi.

"Osjećaj se kao kraljica dok ideš prema oltaru u našoj Thessia vjenčanici", napisali su. Snimak je za nekoliko dana prikupio skoro dva miliona pregleda i gotovo hiljadu komentara.

"Ovaj dekolte je užasan. Haljina je lijepa, ali je upropaštena izrezom", "Kraljevstvo je povezano sa skromnošću. Ova golotinja nema nikakve veze s bilo čim kraljevskim", "Ovakav dekolte ne izgleda pristojno niti elegantno, a prije svega nije praktičan . Pitajte mladenku može li opušteno plesati u ovome", neki su od njih.

Iz salona su objavili i drugi snimak na kojem se djevojka i vjenčanica bolje vide te garantovali budućim mladenkama da će u njoj "očarati sve prisutne".

Naravno, trendovi u svijetu vjenčanica se konstantno mijenjaju te se mnoge žene odlučuju na dizajn izvan tradicionalnih okvira. No, čini se kako mnogi smatraju da ovakve i slične vjenčanice djeluju previše vulgarno.