GEST O KOME SE PRIČA

Na društvenim mrežama dijeli se snimak iz Gornjeg Milanovca u Srbiji koji prikazuje dječaka koji skida jaknu kako bi ugrijao psa.

Video je prikupio skoro pola miliona pregleda samo na TikToku, a gest dječaka oduševio je mnoge na društvenim mrežama. Radi se o dječaku Lazaru Lazareciću i psu Snupiju, a na snimku se može vidjeti kako mališan skida svoju duksericu kako bi ga obmotao te ga potom nosi u naručju.

"Roditelji ovog djeteta treba da budu ponosni. Svaka vam čast, stvorili ste velikog čovjeka", navedeno je u opisu videa koji je izazvao brojne komentare.

@saska_sretenovic Roditelji ovog deteta treba da budu ponosni. Svaka vam cast, stvorili ste velikog coveka.🫶🏼🥹 #fyp #goviral #fypシ #dogsoftiktok #love #kids #gornjimilanovac ♬ Sad, sad, beautiful piano solo(949897) - ayumu tanahasi
Nakon što je video postao viralan u regiji, dječak je potom gostovao na Uni TV te je ispričao kako je psa ugledao po povratku iz škole i primijetio da drhti te mu je odlučio pomoći.

"Pozvao sam ga da priđe i sažalio jer sam vidio kako drhti. Da bi ga zagrijao skinuo sam svoju jaknu i duksericu", kazao je dječak.

Naposljetku je psa udomio, a zajedno s njim je i došao na gostovanje u emisiju.